Διαγραφή των δεδομένων σας

Διαγραφή των δεδομένων σας από κατατάξεις, φίλους και μονομαχίες

Τελευταία ενημέρωση: 9 Οκτωβρίου 2026 (ισχύει από την έκδοση 1.7.0)

Το Quietune δεν έχει λογαριασμούς. Οι κατατάξεις, οι φίλοι και οι μονομαχίες χρησιμοποιούν μια ανώνυμη ταυτότητα του κινητού σας, οπότε το πιο γρήγορο είναι να διαγράψετε από την εφαρμογή.

Διαγραφή στην εφαρμογή (συνιστάται)

Τι διαγράφεται

Αν δεν έχετε πια το κινητό ή την εφαρμογή

Άλλα δεδομένα